Kiralık Depo

DEPOM firması olarak 2009 yılından itibaren Türkiye'ye ilk ve tek olarak self storage - kiralık depo sektöründe hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.
Verdiğimiz kaliteli hizmet sayesinde eski tarz konteynır depolama (rutubetli bir ortamda-konteynırı forklif ile yerleştirirken içinde hasar gören eşyalarınız) ve nakliyeci depolarında (Haşere-rutubet-eşyalarınız açıkta-tozlu) olumsuz şartlarda eşyalar depolamaktan kurtuldu.


Kiralık depo olarak verdiğimiz hizmet ile Türkiye'ye yeni bir tarz getirdik. Aslında kiralık depo - self storage hizmet şekli bizler için yeni bir kavram fakat yurtdışında senelerdir kullanılmakta.


Yurtdışında yaşamış olan kişiler veya televizyonda realite showları izleyenler, böyle bir hizmeti verdiğimizi öğrendiklerinde hiç tereddüt etmeden DEPOM'u tercih ederek kiralık depo ihtiyaçlarını gideriyorlar.


Eşyalarına 7 gün 24 saat boyunca istedikleri saate ulaşmanın, kapısını kendileri açıp kapatmanın, güvenliğin, temizliğin rahatlığını yaşıyorlar.


Her türlü fazla eşyalarını(ev-ofis-arşiv) getirip burada kendileri istedikleri şekilde yerleştirip, kapılarını kilitleyip gitmenin keyfini sürüyorlar.


Fazla eşyalarınız DEPOM'un sizlere sunmuş olduğu hizmet sayesinde temiz, rutubetsiz, güvenlikli, sigortalı nezih bir ortamda depolanıyor


Sizin de kiralık depo arayışınız varsa DEPOM'u ziyaret edin ve depolama yapmanın modern yüzü ile tanışın.